Algarve, Alvor

Ons appartement ligt in het plaatsje Alvor. Alvor is een vissersstadje met leuke restaurantjes en winkeltjes. Het appartement is gelegen op 450 meter van de Atlantische Oceaan en 400 meter van het centrum (loopafstand).

 

 

Zwembad en tennisbaan:

Vanuit centrale voordeur rechtsaf, aan uw linkerhand ziet u ons zwembad (na 25 meter) en rechts de tennisbaan. Het zwembad is te openen met een speciale sleutel die in het appartement hangt

 

Stranden Atlantische Oceaan:

Vanuit poort linksaf, op de rotonde na 100 meter rechtsaf, daarna nog 350 meter tot de Oceaan. Op het strand aangekomen zie je links stranden met rotsformaties met allemaal kleine strandjes en rechts 10 km strand zonder rotsen. Alle stranden zijn zandstranden.

 

Supermarkten:

- Kleine supermarkt: op het complex vanuit centrale deur rechtsaf om de bocht nog 30 meter. Brug over de weg nemen en dan links, daarna bocht naar rechts.

- Dorpssupermarkt: Vanuit de poort rechtsaf, na 30 meter linksaf (langs Alto-club) einde weg rechts en doorlopen naar beneden. Aan linkerkant Ali-Super.

- Grote supermarkt: er zijn veel grote supermarkten in de buurt. De supermarkten zijn ook met taxi goed bereikbaar en de kosten zijn gering.

 

Andere plaatsen:

Portemao en Praia de Rocha op 7 km afstand

Lagos op 17 km

Silves op 12 km (kasteel)

Monchique 20 km (bergen)

Farao op 65 km

Capo Vicente op 45 km